2009. április 14., kedd

ÜDV!

Ezúton köszöntök minden idelátogatót!
Animékkel, mangákkal, új megjelenésekkel, fancucokkal, figurákkal stb, stb. fogok foglalkozni ezeken az oldalakon.

A legfőbb szempontom: naprakésznek lenni!!! Bármi történik azonnal megírom, ha fontos.
Egyik kedvenc témám az animés figurák, ezért sok elemzés és saját fotó fog felkerülni, remélem mindenki legnagyobb örömére :)
Leginkább anime és manga recenziókat fogok írni, a figurák elemezgetése mellett.

Amire az első hónapban számítani lehet:
- a tavasszal indult animék rövid és lényegretörő bemutatása. A fő célom, hogy röviden felvázoljam a történetet és értékeljem, hogy kinek érdemes nézni, az adott művet. Mindent képekkel kiegészítve, mert néha már egy fotóból megítélhető, hogy érdemes-e nézni az adott művett. Jelenleg 11 címbe néztem bele, ezeket fogom bemutatni a leggyengébbtől kezdve a legjobbig (szigorúan szubjektív sorrend!!!)
- várható egy átfogó Tokyo Babylon manga és anime elemzés, mivel most ez a sláger nálam. Illetve szándékom havonta egy-egy régebbi anime, manga bemutatása, mert a többség mást sem ismer, mint Naruto, Bleach meg Death Note, amik mind nagyon jók, de nem szabad megfeledkezni a régebbi darabokról sem, amik éppen olyan jók!
- természetesen nyitunk majd egy figura bemutatással. Még nem döntöttem el, hogy mit mutassak be, de valószínűleg Bome által készített "műanyagdarabkákról" fogok írni leggyakrabban, mert azok a kedvenceim.

Azt hiszem első nekifutásnak ennyi elég is lesz, és ezt a postot is abbahagyom ,mert nem akarom a hosszúsággal elrettenteni az olvasóim.
Remélem, hogy legalább egy pár kommentelőm lesz! Nincs értelme, ha csak önmagamnak írogatok!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése