2009. április 14., kedd

Eden of the East-FRISSÍTVE

Ez az anime nagyon jó, de még sincs semmi új a nap alatt. Egy jó kis Jason Bourne sztorit kapunk.

A történet elején egy leányzó Washingtonban, a Fehér Ház szökőkútjába próbál pénzt dobálni, szerencséje legyen, de a rendőrök leszólítják, mert hát manapság a Fehér Ház felé hajítani bármit nagyon merész dolog. amikor már a rendőrök igazoltatnák, a szemben lévő útról egy fiú siet a segítségére aki teljesen meztelen, és ezzel elvonja a rendőrök figyelmét, így megmenekülhet. Aztán a srác cselességéből ismét találkoznak, és a megmentésért cserébe odaadja a kabátját a fiúnak.
Később döbben rá, hogy a kabátban volt az útlevele és minden pénze, ezért fiú nyomába ered.
Amikor a srác hazaér (egy pisztoly és telefon volt nála mindössze, és a telefonból jött rá hol lakik), kb. 8 útlevelet és egy jó nagy fegyverraktárat talál otthon. A lány végül is utoléri, és visszakapja az útlevelét, hogy haza tudjon utazni Japánba, de egy kéretlen útitársat kap. Igen, a korábban pucér, és eléggé furcsának tűnő srác, elnyeri a lány tetszését, és együtt utaznak haza Japánba.

Második rész: kezd kirajzolódni valami a fiú múltjáról! Ja, és az opening nagyon jó!!! Maradt a színvonal, hála az égnek!

Szerintem ez zseniális lesz! A sztori jónak ígérkezik. A grafikát még szokni kell, elsőre szokatlan, olyan mint a White Album volt előző szezonból, de kifejezetten érdekes.
Értékelés: 4,5/5

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése