2009. április 14., kedd

Hatsukoi Limited-frissítve 2009.05.06.

Ezt az animét őszintén nem tudom még hová tenni, úgyhogy ezt még nem írtam le 100%-osan, adok neki még egy esélyt.

A Hatsukoi Limited állítólag az Ichigo 100% manga készítőjének a tollából született.
Gimnazista lányok romantikus álmai jellemzik a legjobban. Fő zavaromat az okozza, hogy míg a lányok a "szőke hercegükről", első csókjukról, és első szerelmi vallomásukról álmodoznak, tele van pantsu-shottal (amikor a lányok bugyiját feltűnően sokszor mutatják).
Most akkor kérdem én, kinek szól??? Lányoknak, mert totál romantikus, vagy fiúknak mert ecchi??? A válasz valószínűleg mind a kettőjüknek.
A Főszereplő Ayumi-chan, aki feltűnően szép, de még nincs párja. Aztán egyik nap legnagyobb meglepetésére a környék csúnya, de szerény "kemény legénye" egy szerelemes levelet ad át neki. Ayumi nem örül a megtisztelő levélnek, mert első szerelmét, nem egy ilyen felettébb csúnya fiúval képzelte.
Mivel a hősszerelmes a környéki bandavezér, egy nap Ayumi-t elrabolja a rivális banda, akik így akarják vereségre bírni a málé fiút.
Végül Ayumi rádöbben, hogy aranyos fiú a Zaitso-kun, csakhogy közben belegabalyodik a fiú öccsébe, akivel egy gimibe jár, és totális ellentéte Zaitso-nak.

Az anime egyébként comedy, és school-life meg persze romantikus.
Van benne lehetőség. Végül is nézni fogom, de az zavar hogy túl sokat mutatják a lányok idomait, de a férfi közönséget is meg kell nyerni valahogy...
Értékelés egyelőre: 3,5/5

1 megjegyzés:

  1. Én megnéztem a végig. Legjobban talán a Lovely Complex-hez hasonlít. Több lány - több fiú szerelmi vonalát követi nyomon amíg össze-nem jönnek. Sztem jó kis anime. Megéri megnézni aki szereti ezt a műfajt.

    VálaszTörlés