2009. november 8., vasárnap

Rosario+Vampire- Akashiya Moka figura

Bocsánat, hogy rég nem frissült a blog, de igyekszem összeszedni magam, hogy legyenek bejegyzések!Ma bemutatom Nektek ezt a helyes Moka figurát, egyik kedvenc ecchi sorozatomból, a Rosario+Vampire-ból (tudom furcsa, hogy lány létemre, szeretek egy ecchi-t, de ebben úgy bírom a karaktereket...).
Na, lássuk, mivel állunk szemben.
2009 nyarán a Sega adta ki. Ebben sorozatban megjelent még egy sima Moka és egy Kokoa is. A második széria kapcsán jelentek meg.
Nem mondanám, teljesen 1/8-as méretarányúnak a figurát, annál kisebb, de jóval nagyobb mint egy gashapon, pontosan 18 cm.
Sok kritika érte a figura gyűjtök köréből, de olcsósága miatt mégis kedvelt. Szerintem egyáltalán nem olyan vészes a helyzet, mint ahogy ők látják (aka. az a fő panasz, hogy a szeme a füle mellett van, meg hogy furcsán piszkosnak tűni a haja). Azt azért elismerem, hogy a haját valóban megoldhatták volna valahogy másképp.
Valamiért nem tudok úgy képet feltöltei ide, hogy megnyissa új ablakban a nagy képet, úgyhogy amíg megoldást találok a problémára, addig az alábbi linken érhetők el a képet:
ÉS egyébként is szertném a figura gyűjtők figyelmébe ajánlani a feltebb linkelt oldalt!!!